Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleการใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองและกลูเตนจากข้าวโพดเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนสำหรับปลากะพงแดง Lutjanus argentimaculatus วัยรุ่น / เฉลิมชล เกษจุโลม = Utilization of soybean meal and corn gluten meal as alternative protein sources for juvenile red snapper Lutjanus argentimaculatus
Author Chalermchon Katejulom
Imprint 2541
Connect tohttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/68675
Descript ก-ญ, 81 แผ่น : ภาพประกอบ

กากถั่วเหลือง กลูเตน ข้าวโพด โปรตีน โปรตีนจากพืช ปลากะพงแดง -- การเจริญเติบโต Soybean meal Gluten Corn Proteins Plant proteins Red snapper -- Growth

LOCATIONCALL#STATUS
Science Library : Thesisวพ.2541 / 2060CHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram