Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleประสิทธิภาพของการดื่มน้ำเปล่า น้ำชาเขียว หรือน้ำฝรั่ง ในการลดภาวะกลิ่นปากเหม็นชั่วคราวภายหลังการรับประทานกระเทียม = Efficiency of drinking water, green tea, or guava juice on reduction of temporary halitosis after garlic ingestion
Author ผู้ดำเนินงานวิจัย ธีศิษฏ์ ธีระมงคลกุล, ณัฐพงศ์ ชินโสภณทรัพย์
Imprint กรุงเทพฯ : คณะทันตแพทยศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2551
Descript ก-ฉ, 37 แผ่น : ภาพประกอบ

Halitosis Drinking Water Tea -- Chemistry Green tea Beverages Guava Sulfur Compounds Psidium Garlic -- Adverse effects

LOCATIONCALL#STATUS
Dentistry Library : Research CollectionRK361.ธ36ป,2551CHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram