Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleการศึกษาปัจจัยทีมีผลต่อผลผลิตและคุณภาพของเจลจากโปรตีนถั่วเหลือง
Author น้ำทิพย์ วงษ์ประทีป
Imprint 2540
Descript xiv, 103 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ ; 30 ซม

โปรตีนถั่วเหลือง ถั่วเหลือง เจล เต้าหู้

LOCATIONCALL#STATUS
Central Library : Stack (Contact Staff)664.805655 น522กCHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram