Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleข้อกำหนดสุขลักษณะสำหรับผลิตภัณฑ์สัตว์นํ้าเค็มหรือแห้ง=Code of Hygienic Practice for Salted or Dried Fishery Products
Author สำนักงานมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม กระทรวงอุตสาหกรรม
Imprint กรุงเทพฯ: สำนักงานมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม, 2540
Descript 10 หน้า: ภาพประกอบ; 30ซม.

ข้อกำหนดสุขลักษณะ ผลิตภัณฑ์สัตว์นํ้าเค็มหรือแห้ง

LOCATIONCALL#STATUS
Veterinary Science Libraryมอก.1481-2540CHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram