Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleการใช้สารทดแทนไขมันที่มีคาร์โบไฮเดรตเป็นองค์ประกอบและอิมัลซิฟายเออร์ ในการผลิตเค้กเนยแคลอรีต่ำ / เพ็ญศรี วงษ์จันทร์เพ็ญ = Utlization of carbohydrate based fat replacer and emulsifier in the production of low-calorie butter cake
Author Pensri Wongjunpen
Imprint 2541
Connect tohttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/
Descript ก-ฐ, 123 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ

สารทดแทนไขมัน เค้ก คาร์โบไฮเดรต Fat substitutes Cake Carbohydrates

LOCATIONCALL#STATUS
Science Library : Thesisวพ.2541 / 2019CHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram