Office of Academic Resources
Chulalongkorn University
Chulalongkorn University

Home / Help

Titleการลดขั้นตอนกระบวนการจัดการเนื้อสัตว์จากการชำแหละซากอุ่น ร่วมกับการบ่มเนื้อเพื่อปรับปรุงคุณภาพเนื้อโคขุน : รายงานการวิจัย
Author จุฑารัตน์ เศรษฐกุล, ญาณิน โอภาสพัฒนกิจ, คมแข พิลาสมบัติ
Imprint กรุงเทพฯ : สำนักงานฯ, 2540
Descript 71 แผ่น ; 30 ซม

โคเนื้อ เนื้อสัตว์ -- ซาก

LOCATIONCALL#STATUS
Veterinary Science LibrarySF81 .จ331 2540CHECK SHELVES

Chulalinet's Book Delivery Request




Location



Office of Academic Resources, Chulalongkorn University, Phayathai Rd. Pathumwan Bangkok 10330 Thailand

Contact Us

Tel. 0-2218-2929,
0-2218-2927 (Library Service)
0-2218-2903 (Administrative Division)
Fax. 0-2215-3617, 0-2218-2907

Social Network

  line

facebook   instragram